Péntek, 2024-03-29, 11:48 AM
Távmunka  mindenkinek
Nyitólap Profilom Regisztráció Kilépek Belépés
Az Ön belépési neve Vendég · Csoport "Vendégek"Üdvözöllek, Vendég · RSS
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Test category » SFI - magyar » Küldjön szponzori üzenetet az új referáltjainak (entering a new affiliate greeting to welcome your new PSAs)
Küldjön szponzori üzenetet az új referáltjainak
aecseaDátum: Csütörtök, 2012-11-01, 10:32 PM | Üzenet # 1
Dipl.ing.
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 344
Hírnév: 40
Állapot: Offline
GETTING-STARTED ACTIONS
Kezdeti lépések-INTÉZKEDÉSEK


25 VP-t kapsz azért, hogy beállítod az üdvözlő emailt, amit a rendszer fog kiküldeni minden alkalommal, ahányszor új belépőd van.



Kattints a linkre a fenti ábra szerint. A betöltött új oldalon találsz egy ablakot ahova beilleszted az alábbi angol szöveget miután az adataiddal kitöltötted.



My name is Neved

A very warm welcome to my SFI team.

I just received a notification that you're now an SFI affiliate! I received this notification because you will be on my marketing team, and I will be your sponsor in SFI.

As your sponsor, I'm here to help you with any questions you might have, and I'll do my best to support you in any other way I can. I'm successful ONLY if the affiliates on my team are successful, so please don't hesitate to contact me for whatever assistance you might need!

You can e-mail me at emailcímed

I also wanted to let you know that you've made a great decision joining SFI. SFI isn't just leading people into the future; they're creating it with their groundbreaking business model that has made it possible for thousands of people all over the world to profit from the Internet revolution. Your timing is great, too, because SFI is poised to explode with growth over the next five years.

What you need to do now is go to http://www.sfimg.com. Just log in and follow the "getting started" directions. I've also left a special message there for you.

Also, please drop me a quick message to let me know you received this e-mail. I'd really like to hear from you.

Again, congratulations and welcome to SFI. I look forward to working with you!

Sincerely,

Neved
emailcímed

Miután beillesztetted az angol szöveget az ablakba, elmented a SAVE gombbal, majd kattintasz a Load Default gombra. Ezzel készen is vagy.

Figyelem, ha gyenge az internetkapcsolatod és fordítót használsz nem biztos hogy sikerül a művelet. Ajánlott, hogy ezt a műveletet az eredeti angol oldalon végezd.
Ha nem sikerül ezek után se a feladatot megoldanod, akkor használd az INTERNET EXPLORERT !!!
 
bububaDátum: Kedd, 2013-07-30, 3:05 PM | Üzenet # 2
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 2
Hírnév: 0
Állapot: Offline
T.Uram!köszönöm segitségét!!!Végre sikerült az INTERNET EXPLORERT-TEL feltenni a személyes üdvözlőüzenetet.nagy segitség, hogy megtaláltam az Ön fórumát. bububa
 
FerdinandDátum: Szerda, 2013-09-04, 11:43 PM | Üzenet # 3
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 8
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Üdvözöllek a csoportunkban!

Köszönöm, hogy regisztráltál az SFI üzletbe.
Jó döntést hoztál, itt sok üzletépítő funkciót, lehetőséget és kidolgozott tréningprogramot kapsz.

Először is aktiváld a regisztrációdat, az SFI egyeztető e-mailben lévő linkre kattintva.
Lépj be a saját web irodába: beírod az ID számot és a Jelszót.
Kattints a zöld Launchpad feliratra - itt található 30 kvíz. Nem kell mind a 30 megnyitnod egy nap, elég elolvasni 2-3 és az alul levő kérdésre kell válaszolni: kiválasztod a választ és elküldöd "Submit". Ha jó a válasz, akkor látsz egy "Congratulations..." értesítést, ha nem, akkor addig tippelsz, amíg el nem találod a jó választ. Minden válaszért 15 Versa Pont (VP) jár.

Napi 50 pont gyűjtése az ideális. Amikor elfogynak ezek a 30 pontos kvízek, akkor a web irodában a SFI BASICS (felső sor, kék mezőben) menüpontra kattints - egy másik oldalra kerülsz, ahol a "Click here" menüpont alatt egy további oldalra kerülsz, ahol a "Getting started actions" (zöld mezőben) menüpontban található szövegekre kattintva tudsz további Versa Pontokat szerezni.
Amikor megnyílnak az oldalak, a jobb felső sarokban egy nagy zöld "V" szimbólum van 10-20 vagy egyéb pontszámmal, vagy az oldal alján egy kék mezőben "I have reviewed..." feliratos gomb, azzal kell jóváhagyni a VP pontokat.

Ezt az üzletet saját Referral Link és Bannerek által tudod hirdetni, amik a "Mktg" (Marketing) menü alatt találhatók.
Három link van: Sales (kereskedelem), Sponsoring (üzlet) Pricebenders (aukciók) - ezeket hirdetve építed saját csapatodat és azokon keresztül kereshetsz pénzt. Lejjebb görgetve ott vannak a Bannerek, Referral Link és még sok hasznos információ, angol szöveges hirdetési mintákat is találsz.

Kifizetések (20 USD elért összegtől lehet): Income - Collection options. Válaszd meg, melyik módszert használod.
Üdvözlettel: Ferdinand
 
borbas63Dátum: Csütörtök, 2015-01-15, 12:59 PM | Üzenet # 4
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 2
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Köszönöm. Most is tanultam Öntől.
 
Fórum » Test category » SFI - magyar » Küldjön szponzori üzenetet az új referáltjainak (entering a new affiliate greeting to welcome your new PSAs)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Az oldalt a uCoz rendszer működteti